Jeugdplan

De activiteiten die de jeugdcommissie gaat organiseren zijn de volgende:

Jeugdtrainingen
Mc Lidu zal iedere laatste woensdagavond van de maand jeugdtrainingen organiseren. Deze trainingen zijn bestemd voor jeugdleden van Mc Lidu en vinden in eerste instantie plaats op de jeugdbaan. De trainingen zijn kosteloos voor de rijders mits zij lid zijn van de club. Niet leden kunnen ook meedoen tegen een vergoeding van 25 euro per rijder per avond.

Mocht er veel animo zijn voor de trainingen of mocht het gemiddelde niveau van de groep hoog zijn, dan kan er gekeken worden om de trainingen op de grote baan te houden. De data van deze trainingen zijn te vinden onder het kopje kalender.

Zorg dat je ruim voor de training aanwezig bent zodat we stipt om 18.00 uur kunnen beginnen met de motortraining. Aanmelden voor de jeugdtrainingen kunt u hier (link naar aanmeldpagina)

Trainingsweekend
In het weekend van 30 en 31 Augustus zal de jeugdcommissie een trainingsweekend organiseren. In dit weekend zullen gediplomeerde trainers twee hele dagen les geven. De afgelopen drie jaren heeft Sander van Herpen samen met Jan van Hastenberg een trainingsweekend georganiseerd en het trainingsweekend is ieder jaar groter geworden.

Het doel in 2014 is dat er twee dagen les gegeven wordt aan zowel jeugd- als volwassen rijders. Naast de motortrainingen worden er verschillende activiteiten georganiseerd om het een leerzaam en gezellig weekend te maken voor de hele familie.

Beheer van jeugdbaan

De jeugdcommissie zal het beheer van de jeugdbaan op zich nemen. De jeugdbaan wordt beetje bij beetje uitgebreid en zal beter worden bijgehouden als in het verleden het geval was. Het doel van de jeugdcommissie is dat de jeugdbaan komend jaar verbreed en uitgebreid wordt zodat de jeugdrijders op een leuke, uitdagende maar veilige manier te kunnen crossen.

Een viertal zaterdagochtenden worden gereserveerd voor groot onderhoud en het zou fijn zijn als ouders/begeleiders van de jeugdleden hierbij mee komen helpen. De data van deze baanonderhoud-ochtenden zijn te vinden onder het kopje kalender.