Circuit MCCZ Zuidwolde

Baanlengte (in meters) 0000 meter
Baan aard beschrijving Onbekend
Jeugdbaan Nee
Transponder systeem Nee
Scheiding beginners/gevorderden Nee
Accommodatie Onbekend

Informatie

Huisregels:

Het betreden van het (motorsport)terrein geschiedt op eigen risico.
Parkeren op het terrein of op andere schadegevoelige plekken is geheel voor eigen risico en valt niet onder de verantwoordelijkheid van de MCCZ of de eigenaar van het terrein.
Het is verboden zich te bevinden op het circuit en/of veiligheidszones, U mag zich alleen op het circuit begeven als u aan het trainen bent met uw motor.
U traint altijd voor eigen risico, u dient zelf te letten op gevallen rijders of andere gevaren op het circuit. Indien er tijdens trainingen/clubwedstrijden baanofficials aanwezig zijn dient u altijd hun aanwijzingen op te volgen.
Er mag niet gereden worden in het rennerskwartier.
Mocht u vallen of pech krijgen op het circuit breng eerst u zelf in zekerheid en probeer andere rijders te waarschuwen voor gevaar.
Voor aanvang van een training dient u zich te melden bij de dienstdoende baanofficial.
U kunt de eigenaar van het terrein, de organisatoren, de baanofficials, een andere rijder of de KNMV niet aansprakelijk stellen voor enige schade die u oploopt tijdens uw bezoek aan de (motorsport)terrein.
Om deel te nemen aan trainingen is het verplicht om in bezit te zijn van een KNMV licentie tevens moet u in bezit zijn van een dag/ledenpas van de MCCZ.
U dient ten allen tijde een millieumat te gebruiken, en bij verlaten u plek schoon achter te laten. (milieumat is verkrijg baar bij de MCCZ)
Honden en andere dieren dienen aangelijnd te zijn.

Routebeschrijving

De route is onder andere aangegeven door middel van gele bordjes (20x12 cm) met daarop het logo van de MCCZ en een pijl.

De bordjes zijn geplaatst vlak voor de kruising of splitsing waar je moet afslaan.

Het bestuur van de MCCZ probeert de overlast voor de omwonenden van de crossbaan zoveel mogelijk te beperken en vraagt U daarom rustig te rijden op de route naar de crossbaan.