msv SALZ

Baanlengte (in meters) 0000 meter
Baan aard beschrijving Technisch circuit met wisselende ondergrond (hard / zwaar zand)
Jeugdbaan Nee
Transponder systeem Ja
Scheiding beginners/gevorderden Ja
Accommodatie Kantine, toiletten

Informatie

Het circuit van msv SALZ kan worden omschreven als een technisch circuit met een wisselende ondergrond. Waar het op sommige plekken als hard omschreven kan worden is het op andere plekken zwaar zand. Een ideale combinatie dus voor een dag je vaardigheden verbeteren. Naast de technische bochten bevat de baan ook enkele springschansen, afstappen en kombochten.

Er mag alleen worden gereden op motoren die voldoen aan het technisch reglement van de KNMV.

Voordat men kan gaan trainen dient u zich altijd eerst in de kantine te melden samen met uw KNMV of MON verzekeringsbewijs. Er zal een notitie in ons systeem gemaakt worden dat u zal gaan trainen op onze accommodatie en eventueel moet u contributie voldoen voor de dag trainen als niet lid. Ook leden hebben de verplichting zich eerst te melden in de kantine. Tevens word er vrijblijvend gevraagd om 30 minuten te vlaggen om zo de veiligheid op het circuit te verhogen en ongelukken te voorkomen. Er ligt een lijst klaar met tijdzones van 30 minuten waar u zich op kan inschrijven. Alle lijsten worden bijgehouden als naslagwerk.

Tijdens trainingen kan worden gereden met transponder. De tijden zijn life te bekijken via Mylaps.com

Routebeschrijving

A28 afslag nr. 4 Soest/Soesterberg. Richting Soesterberg/Soest aanhouden(Richelleweg). Bij verkeerslichten rechts (Het Zeisterspoor, Na 1,5 km overgaand in Kolonel van Royenweg). Ca.3 km deze weg volgen. De ingang van de baan ligt aan de rechterkant.(groen hekwerk).