Jeugdplan

Het bestuur van M.C. Deurne had geconstateerd dat het aantal jeugdleden de laatste jaren afnam. Aan de hand van dit gegeven is in 2002 het eerst jeugdplan opgezet. Met trots kunnen wij u vertellen dat het jeugdplan zeer geslaagd is en er inmiddels een tweede jeugdplan op tafel ligt dat loopt tot 2009. Ons jeugdleden aantal is gestegen naar 47 leden in 2004, 63 jeugdleden 2005 en we kunnen met trots vertellen dat dit aantal in 2006 al weer overschreden was,maar liefst 100 jeugdleden. We hebben inmiddels een schitterende jeugdbaan, gediplomeerde trainers en een bestuur dat er de schouders onder zet.

De lange termijn doelstellingen met betrekking tot het jeugdbeleidsplan van M.C. Deurne zijn:

  • Een gezond aantal jeugdleden in alle categorie├źn waardoor de doorstroming naar senioren toe verzekerd is. Dit zal tot uitdrukking moeten komen dat tijdens clubwedstrijden in de klassen 65cc t/m 85cc tenminste 15 rijders van iedere klasse aan de start staan.
  • M.C. Deurne levert jaarlijks jeugdrijders af welke regionaal dan wel landelijk meestrijden om de hoogste titel, waarbij elke 3 jaar een districtkampioen of regionaal jeugdkampioen of Nederlands Kampioen naar voren komt.
  • Jeugdrijders zijn er trots op lid te zijn van M.C. Deurne
  • Groei van het aantal jeugdleden naar 100 in het jaar 2009, deze doelstelling hebben we al behaald, Doelstelling betrokkenheid van de leden bij de club.

Om de jeugdrijders naar een hoger niveau te brengen, heeft M.C. Deurne Bart Nelissen aangesteld als Hoofd opleiding die de jeugd trainingen geeft samen met de andere trainers.
Het jeugdplan wordt ook dit jaar, evenals vorige jaren gesteund door een aantal bedrijven. Zonder hun steun was de uitvoer van het jeugdplan niet mogelijk. Het bestuur wil hierbij de sponsoren van het jeugdbeleid bedanken.

Indien u interesse heeft in dit jeugdplan, dan kunt een exemplaar opvragen bij het bestuur.

Pagina's