Supercross

De Supercross Schijndel is een jaarlijks terugkerend indoor motorcross evenement wat wordt georganiseerd door Motorsportvereniging MSV Schijndel. Het Schijndelse evenement bestaat al ruim 30 jaar en heeft daarmee een status van internationale klasse bereikt!

2014: 3-daags spektakel
Dit jaar wordt de Supercross Schijndel georganiseerd op 27, 28 & 29 december. Zoals ieder jaar worden deze Indoor Motorcross dagen gehouden in de ruim opgezette hal van Manege ‘De Molenheide’ in het Brabantse Schijndel. De week voorafgaand een het evenement wordt de manege volledig ingericht om er een uitdagend circuit voor de rijders van te maken. Rondom het circuit worden tribunes geplaatst waarmee zo’n 1.500 zitplaatsen worden gecreëerd, zodat het publiek hiervandaan een geweldig sportevenement kan volgen.

365 dagen voorbereiding
De organisatie is het hele jaar in de weer om een spectaculair evenement neer te zetten, waarbij het publiek kan genieten van Supercross op hoog niveau. Net als in de voorgaande jaren zullen zowel de amateurs als de inters aan de start komen. Rijders schrijven jaarlijks vroegtijdig in om de het spektakel niet te hoeven missen.

Benieuwd naar het programma?